Wij maken krachtige communicatie zichtbaar

De kracht van zichtbare communicatie helpt bij het succes van je onderneming. Dat doen we niet alleen, maar samen met onze partners. Studio Anders is een creatief netwerk van media- en communicatie specialisten. Wij delen kennis met elkaar en dat zorgt voor frisse en vernieuwende ideeën over visuele communicatie en marketing. Het zou jammer zijn als die ideeën op straat blijven liggen. Daarom delen wij die kennis graag met onze klanten en dat maakt ons werk nou zo leuk!

We hebben daarom de slagkracht van een bureau, maar zijn zo flexibel als zelfstandig specialisten. Je krijgt dus wat je echt nodig hebt: inspiratie, advies en een krachtig eindproduct.

Sinds 2004 wordt samengewerkt in communicatie, design, seo/sea, tekst, illustratie, web, video, animatie en social marketing. Alle specialisten werken zelfstandig, hebben een ruime ervaring en kijken breder dan alleen hun specialisme. We vinden het daarom leuk om samen te werken aan mooie en succesvolle projecten.

Werkwijze en co-creatie

Carlo Bongers (eigenaar/art director) begeleidt persoonlijk alle projecten. Per project bekijken we de vraag en of er extra specialisten nodig zijn om de vraag te kunnen beantwoorden. Soms is alleen een ontwerper genoeg, maar andere keren is een projectteam van meerdere specialisten wenselijk.

Op die manier wordt kennis en ervaring optimaal gecombineerd. De klant wordt goed voorgelicht over de mogelijkheden en krijgt een advies in begrijpelijke taal. Zo flexibel als we werken is ook de aanpak, alles op maat.

Concept, ontwerp en realisatie

We beginnen bij de vraag van de opdrachtgever. Daarna geven we een eerste advies en hoe we het project kunnen realiseren. Alles in overzichtelijke stappen, zodat de opdrachtgever het traject goed kan volgen.

Om een idee te krijgen van het resultaat, is een klein deel van de opdrachten te zien in de portfolio of de showreel.

Lid BNO (Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers)

Studio Anders is aangesloten bij de BNO. De BNO is de belangrijkste vertegenwoordiger van de ontwerpsector in Nederland en vertegenwoordigt ruim 7000 ontwerpers en bureaus. De beroepsorganisatie richt zich o.a. op zakelijke, maatschappelijke en culturele belangen van diens leden. Maar ook de opdrachtgever wordt goed geïnformeerd over de processen bij de BNO aangesloten ontwerpers en bureaus.

De BNO vertegenwoordigt de volgende disciplines:

  • communicatie- en grafisch ontwerp
  • product- en industrieel ontwerp
  • ruimtelijk en interieurontwerp
  • interactief ontwerp en service design

lid Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers