Krachtige zichtbare communicatie

De kracht van zichtbare communicatie helpt bij het succes van je onderneming. Dat doe ik niet alleen, maar samen met ervaren partners. Met Studio Anders biedt ik een creatief netwerk aan van zeer ervaren media- en communicatie specialisten. Wij delen kennis met elkaar en dat zorgt voor frisse en vernieuwende ideeën over visuele communicatie en marketing. Het zou jammer zijn als die ideeën op straat blijven liggen.

Met de slagkracht van een bureau en de flexibiliteit van zelfstandig specialisten, werken we aan verschillende projecten. Je krijgt wat je echt nodig hebt: inspiratie, advies en een krachtig eindproduct. Geen overhead, dus slim, persoonlijk en op maat.

Laten we kennis maken

Bel Carlo: 024 350 50 52 of vul onderstaand formulier in, dan neem ik graag contact met je op.

  Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en Google. De volgende Privacy Policy en Service voorwaarden zijn van toepassing.

  Werkwijze en co-creatie

  Carlo Bongers (eigenaar/art director) begeleidt persoonlijk alle projecten. Per project bekijken we de vraag en of er extra specialisten nodig zijn om de vraag te kunnen beantwoorden. Soms is alleen een ontwerper genoeg, maar andere keren is een projectteam van meerdere specialisten wenselijk.

  Op die manier wordt kennis en ervaring optimaal gecombineerd. De klant wordt goed voorgelicht over de mogelijkheden en krijgt een advies in begrijpelijke taal. Zo flexibel als we werken is ook de aanpak, alles op maat.

  Concept, ontwerp en realisatie

  We beginnen bij de vraag van de opdrachtgever. Daarna geven we een eerste advies en hoe we het project kunnen realiseren. Alles in overzichtelijke stappen, zodat de opdrachtgever het traject goed kan volgen.

  Om een idee te krijgen van het resultaat, is een klein deel van de opdrachten te zien in de portfolio of de showreel.

  Lid BNO (Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers)

  Studio Anders is aangesloten bij de BNO. De BNO is de belangrijkste vertegenwoordiger van de ontwerpsector in Nederland en vertegenwoordigt ruim 7000 ontwerpers en bureaus. De beroepsorganisatie richt zich o.a. op zakelijke, maatschappelijke en culturele belangen van diens leden. Maar ook de opdrachtgever wordt goed geïnformeerd over de processen bij de BNO aangesloten ontwerpers en bureaus.

  De BNO vertegenwoordigt de volgende disciplines:

  • communicatie- en grafisch ontwerp
  • product- en industrieel ontwerp
  • ruimtelijk en interieurontwerp
  • interactief ontwerp en service design

  lid Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers