Ik werk op persoonlijk niveau met klanten en partners. Dit betekend dat in een project de klant ook mee kan kijken en denken over de ontwikkeling van een ontwerp, concept of uitvoering.

– Carlo Bongers | Cross Media Ontwerper | Studio Anders –

– – –

“Carlo levert snel, kwalitatief en tegen een scherpe prijs. Hij haalt altijd de deadline en is goed op de hoogte van de wensen en huisstijl van de opdrachtgever. Hij denkt graag en goed mee en gaat goed om met feedback.

Tanja Jans / ANWB

– – –

“Carlo werkt al enige tijd voor Dorel. Met name voor de merken Maxi-Cosi en Quinny. Hij denkt mee en voelt aan wat je nodig hebt. Hij weet met relatief weinig aansturing door ons als klant optimale resultaten te behalen. Hij is punctueel en heeft kennis van zaken.”

Mark Mesman / Quinny & Maxi-cosi (Dorel)

– – –

“Carlo is bijzonder creatief in denken en doen. Hij heeft er plezier in mee te denken en komt met gerichte voorstellen en verbeterpunten. Hij verdiept zich in de taak waardoor het prettig is met hem samen te werken.”

Esther Veenstra / Karakter

– – –

“Carlo heeft een paar fantastische flash-animaties voor ons gemaakt. Carlo is flexibel. Kan goed luisteren en staat open voor suggesties. Bovendien is Carlo een aardige vent om mee samen te werken.”

Rijk Willemse / Laverbe

– – –

“Carlo has proven himself to me in many projects. His knowledge of usability and design is mindblowing. If you want someone that will go “all the way” I would surely get in contact with Carlo.”

 Ron Albers / Webdesigning.nl

– – –

“Carlo is een creatieve ontwerper die met weinig woorden zoveel informatie uit je weet te krijgen waarmee hij vervolgens het plaatje kan maken dat ik feitelijk in m’n hoofd had.”

Harry Klein / EFM energie consultants

– – –

“Carlo is een echte professional. Hij is in staat een goede en mooie vertaling van een zakelijke visie en doelstelling naar een visueel (totaal)concept te maken. De weg er naar toe verloopt ook altijd op een soepele manier, met een plezierige en transparante manier van communiceren. Altijd prettig om mee samen te werken dus!”

Thelma Pichel / TC&E congress and event organization

– – –

“Carlo is very creative and has excellent usability knowledge. From detail to the main line; nothing escapes his attention. Next to this, he is a very fine, fun and honest person. It was a pleasure working with him and I look forward to working with him in the future.”

Wouter Hoge / Webdesigning.nl

– – –

“Begin dit jaar zocht ik een ontwerper voor een vastgoed concept. Carlo voelde feilloos aan op welke wijze onze input diende te worden omgezet in een ontwerp. Het resultaat is tot volle tevredenheid bij zowel onze klanten als ook in de eigen organisatie.”

Ferdi Buijsrogge / Lely Vastgoed / Extraspace

– – –

“Carlo is a great guy. Good to and fun to work with. I’ve both worked with him at Euro RSCG, as freelance. He’s very well able to design for multiple media, and focus on usability. I personally consider him as an expert in the areas of graphics and (digital) animation. What’s a great asset of Carlo when you work with him as a programmer, is that he has firm understanding of technical possibilities. Not all designers are able to take this step. And it’s a required asset if you design for todays media.”

Marcel van Duijn / Freelance Internet Development