Voor jezelf beginnen, creatieve ondersteuning bij jouw bedrijfscommunicatie, een nieuwe studie kiezen of verandering van je carière… Dat zijn keuzes die je als mens op een dag zult maken. Gelukkig hoef je dat niet helemaal alleen te doen. Met het programma ‘Dedicated Coach’ ondersteun ik jou om met jouw droom of wens die sprong voorwaarts te maken. Je krijg stapsgewijs inzicht en structuur om jouw succes handen en voeten te geven.

Mijn naam is Carlo, ik help mensen bij het zoeken naar hun raakpunt van passie en talent. Hoe ik dat doe, leg ik je graag persoonlijk uit.

Laten we kennis maken

Met mijn kennis over persoonlijke merkontwikkeling en jouw droom over een geweldige carière, vormen we een ideaal team. Laten we kennis maken.

Carlo Bongers creatief strateeg en media ontwerper

    Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en Google. De volgende Privacy Policy en Service voorwaarden zijn van toepassing.

    Jouw sparringpartner, jouw dedicated coach

    Ik begeleid alleen op persoonlijk niveau: dedicated. Na het vastleggen van je doelen gaan we aan de slag. Dat doe ik alleen voor enthousiaste en ondernemende mensen. Ik verbind jouw passie en talent en investeer graag in jouw succes. Als jij toe bent aan die sprong voorwaards, dan ben ik jouw sparringspartner: jouw dedicated coach.

    Carlo Bongers