Je zult als (startende) ondernemer op een dag een belangrijke keuze moeten maken: een nieuw product lanceren, veranderingen in je onderneming doorvoeren of het ontwikkelen van een krachtige identiteit. Je staat als zelfstandig ondernemer dan vaak alleen voor die keuzes.

Als dedicated coach richt ik mij op personal branding, creative leadership en ontwikkelen van de identiteit van jouw merk. Het maakt je bewuster van je passie en talent en zorgt voor daadkracht. Geen ingewikkelde modelletjes, vragenlijsten of heisessies, maar gewoon 1-op-1 aan de slag!

Een succesvolle Persoonlijke Merk Identiteit komt optimaal tot stand als jouw passie en talent samenkomen. Volgens anderen ben jij inspirerend, innovatief, benaderbaar, gedreven en gericht op persoonlijk succes. Hierdoor is de kans groot dat jouw dienst of product ook succesvol wordt.

Als jij je aangesproken voelt door wat je net hebt gelezen, dan leg ik je hieronder uit hoe jij dat persoonlijke succes kunt bereiken.

Persoonlijke Merk Identiteit

Wat je ook doet, jouw dienst of product wordt gedragen door jouw Persoonlijke Merk Identiteit. Je staat klaar om meerwaarde te bieden met jouw passie en talent.

Deze persoonlijke drijfveer draagt bij aan een positieve impact op jouw omgeving. Voor deze impact zul je een eerlijke Persoonlijke Merk Identiteit moeten ontwikkelen op basis van jouw passie en talent. Alleen dan ben je zichtbaar en is de kans groot dat je succesvol wordt.

Jouw identiteit is dus gekoppeld aan wat je voor een ander doet. Om helder te communiceren, ga jij je richten op een doelgroep die aansluit bij wat je te bieden hebt. Daarnaast ga je kijken welke uitingen je nodig hebt om je merk goed op de markt te zetten. In alle gevallen gaan we uit van een eerlijke en oprechte communicatie. Alles wat je zegt en doet is een belofte naar je doelgroep. Deze belofte moet je dus waar kunnen maken. Onze focus is dus gericht op het helder maken van jouw merk en die belofte.

Ontwikkeling

Om tot een succesvol Persoonlijke Merk Identiteit te komen, doorlopen wij samen een ontwikkeltraject. Met enkele sessies bepalen we wat jouw Merk Innerlijk, Merk Beleving en Merk Uiterlijk is. Als dit vaststaat, wordt gewerkt aan het ideale Merk Verhaal. Dit verhaal gebruik je om kort en helder je merk te promoten. Ontvangers weten nu wat jij doet en wat ze aan jou hebben. We bepalen jouw meerwaarde en jouw doelgroep.

  • Merk Innerlijk (waarom doe jij wat je doet)
  • Merk Beleving (hoe worden anderen door jou geholpen)
  • Merk Uiterlijk (wat is het dat jij te bieden hebt)

Bij de ontwikkeling van jouw Persoonlijke Merk Identiteit help ik je stap voor stap. We starten met het helder maken van jouw echte unieke meerwaarden. Waarom jij met jouw talent en passie dagelijks aan de slag wil. Het inspireert anderen in jou en het werk dat je verricht.

Daarna ontwikkelen jouw Merk Beleving zodat de doelgroep weet dat ze bij jou aan het juiste adres zijn. Het geeft een vertrouwd gevoel dat aansluit bij de échte behoefte van je doelgroep.

Eenmaal een helder Merk Verhaal, richten we ons op het Merk Uiterlijk. Dit beschrijft welke meerwaarde jij biedt aan een ander.

Deze basisstappen leggen we vast in een  Merk Verhaal. Het beschrijft kort en helder waarom je meerwaarde biedt, wat die meerwaarde is en wat het is dat je hiervoor aanbiedt.

Deze drie stappen bepalen inhoudelijk jouw Merk Identiteit en helpt de verdere ontwikkeling zoals Merk Visualisatie en Merk Activatie. Het doorlopen van dit programma geeft je een helder beeld van jouw Merk Identiteit en stelt je in staat deze sterk neer te zetten en te ontwikkelen.

  • Merk Visualisatie (hoe ziet je merk er uit)
  • Merk Activatie (hoe maak jij je merk bekend)

Ik ben jouw coach

Coachen doe ik alleen op persoonlijk niveau: dedicated. Na het vastleggen van je doelen gaan we aan het werk.

Ik werk voor enthousiaste en ondernemende mensen en ben jouw sparringspartner. Als jij een volgende stap wil zetten in je ontwikkeling  en je weet dat je daarbij een coach nodig hebt, dan wil ik jouw dedicated coach zijn.