Cokracht is een collectief van creatieve media & communicatie specialisten. We delen kennis, ervaringen en projecten en werken vanuit Hubbels Cowerkplek in Nijmegen aan creatieve communicatie projecten.

Voor cowerkers

Je werkt wellicht al samen met andere ondernemers in je eigen netwerk. Dit is vaak op projectbasis waarbij je niet altijd op dezelfde locatie werkt. Als je elkaar onregelmatig spreekt, is het lastig op de hoogte te blijven van elkaars persoonlijke ontwikkelingen. Juist die persoonlijke ontwikkeling en kennis helpt je verder bij nieuwe projecten.

Door ondernemers een gezamenlijke werkomgeving te bieden, kan er effectiever met elkaar samengewerkt worden. Ook als je niet samen werkt op een project, deel je toch veel kennis en biedt het contact mogelijkheden tot groei en nieuwe initiatieven.

Voor opdrachtgevers

We bieden heldere oplossingen voor communicatie, media en design. Daarnaast kunnen we op maat andere disciplines inzetten zoals video, seo of illustratie. Voor elke vraag of project, ongeacht de schaal, bieden wij een passende oplossing.

Het voordeel voor opdrachtgevers is te vergelijken met het voordeel van een winkelstraat met een slager voor vlees, een bakker voor brood en een groenteman voor groente. Allemaal met hun eigen identiteit, hun eigen kracht en hun eigen expertise. De klant wordt zo op het hoogste niveau geholpen. Geen supermarkt met plofproducten, maar ambacht en persoonlijk contact.

Cokracht is die winkelstraat. We werken laagdrempelig, specialistisch en op maat. Gericht op service, snelheid en persoonlijk contact; dat is onze meerwaarde. We kennen je bij naam en hoe jij je koffie drinkt.

Kennis maken

Wil je meer informatie of een kennismaking? Neem dan contact op met Carlo Bongers, initiatiefnemer en aanjager van Cokracht.