We werken met vaste partners met verschillende media en communicatie specialisaties samen. Hierdoor kan ons concept en ontwerp ook op technisch vlak optimaal worden ingezet. Denk daarbij aan het grafsich ontwerp van een huisstijl, dat naast drukwerk ook een website bevat. Alle media worden op die manier naadloos aan elkaar gekoppeld. Voor de opdrachtgever ontstaat zo een cross mediale visualisatie van producten en diensten. Voor de ontvanger geeft dit veel rust, een betrouwbare uitstraling en een sterke herkenning.

Studio Anders bedenkt en ontwerpt al sinds 2004 traditionele en interactieve media. Met name het grafische karakter maakt ons werk herkenbaar. De uitingen die wij ontwerpen voor onze klanten zijn helder qua vorm en kleur. We zoeken daarin de meest herkenbare manier van communiceren die voor de ontvanger goed blijft hangen. Alleen zo kan visuele communicatie optimaal worden ingezet.

Voor enkele voorbeelden kun je een kijkje nemen in de portfolio of voor een vrijblijvende kennismaking contact opnemen met Carlo Bongers.