Burgers Geven Energie

In 2016 ontwikkelden we de eerste website voor de community ‘Burgers Geven Energie’. In 2021 werd versie 2.0 gelanceerd, gericht op duurzame energieprojecten en initiatieven per gemeente.

Traaise Energieroute

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van het Traais Energie Collectief gebruikten wij groot-projectie om presentaties impactvol te laten zien.

Immersive Cinema

Futurama is het energiefestival van het Traais Energie Collectief. Hier beleef je hoe het energielandschap in Terheijden er in de toekomst uitziet.

Power2Nijmegen

Voor Power2Nijmegen is een update gemaakt van het logo. Een modernere versie met rondom de ‘skyline’ van Nijmegen.

Traais Energie Collectief

Het Traais Energie Collectief (TEC) is een coöperatieve organisatie uit het dorp Terheijden. Samen bouwen inwoners aan een eigen duurzame energievoorziening. Ze ontwikkelen een windpark, zonnepark, warmtenet en andere oplossingen om zelf als dorp te voorzien in eigen energie. Wij ontwikkelden de identiteit en alle media uitingen.

Parkinsonnet

ParkinsonNet is een landelijk netwerk van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van parkinsonpatiënten. Voor interne presentaties zijn enkele losse graphics ontworpen.

Serie pictogrammen voor AON

Aon

AON is adviseur in risicomanagement, employee benefits en verzekeringen.

Wereld van Papier | magazine

Wereld van Papier

Magazine voor het netwerk Wereld van Papier, dat zich richt op innovatie, onderzoek en ontwikkeling in de papier branche.

Essent Demo posterframe

Essent

Een serious game van een energie landschap op een eenvoudige en interactieve manier gevisualiseerd.

Vos Vis

Voor Vos Vis BV, leverancier van vis producten aan grootverbruik en horeca, is op basis van de ontwikkelde huisstijl de website, verpakking en de belettering voor auto’s ontworpen.