Studio Anders

Studio Anders is een cross mediaal ontwerp studio. Voor corporate identity, webdesign of interactieve media wordt ontworpen voor kleine en grote ondernemingen. Maar ook in opdracht van communicatie-, ontwerp- en reclamebureaus.

Werkwijze en co-creatie

Carlo Bongers (eigenaar/ontwerper) begeleidt persoonlijk alle projecten. Per project wordt gekeken welke specialisten ingezet moeten worden.

Op die manier wordt een creatieve aanpak en technische kennis optimaal gecombineerd. De klant wordt goed voorgelicht over de mogelijkheden en krijgt een advies in begrijpelijke taal. Zo flexibel als we werken is ook de aanpak, alles op maat.

Concept, ontwerp en realisatie

Studio Anders ontwikkelt visuele communicatie van concept tot realisatie. We beginnen bij de vraag van de opdrachtgever. Daarna wordt bekeken welk advies er gegeven kan worden en hoe we het project gaan realiseren. Alles in overzichtelijke stappen, zodat de opdrachtgever zicht heeft op wat er gebeurt.

Mocht een project meer expertise vragen, dan wordt gebruik gemaakt van een breed netwerk van media specialisten. Sinds 2013 is een deel van die specialisten samengevoegd in het collectief Cokracht. Hierdoor zitten we o.a. op projectbasis bij elkaar in één studio. Ook dat heeft voordelen voor de opdrachtgever en de kwaliteit van het project.

Om een idee te krijgen van het resultaat, is een klein deel van de opdrachten te zien in de portfolio of de showreel.

Lid BNO (Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers)

Studio Anders is aangesloten bij de BNO. De BNO is de belangrijkste vertegenwoordiger van de ontwerpsector in Nederland en vertegenwoordigt ruim 7000 ontwerpers en bureaus. De beroepsorganisatie richt zich o.a. op zakelijke, maatschappelijke en culturele belangen van diens leden. Maar ook de opdrachtgever wordt goed geïnformeerd over de processen bij de BNO aangesloten ontwerpers en bureaus.

De BNO vertegenwoordigt de volgende disciplines:

  • communicatie- en grafisch ontwerp
  • product- en industrieel ontwerp
  • ruimtelijk en interieurontwerp
  • interactief ontwerp en service design

lid Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Studio Anders – cross media creatives (bno) is ook te vinden op www.reclamebureau-info.nl.