Communicatieprijs 2016 voor Windpark Nijmegen-Betuwe

Studio Anders werkt sinds 2013 aan het unieke burger participatieproject Windpark Nijmegen-Betuwe. In 2015 werd een grote campagne gehouden die in 2016 werd bekroond met de Communicatieprijs Nijmegen.

Dit bericht is geplaatst in Branding, Design, Marketing, Publiciteit, Web. Bookmark de permalink.
Lees dit artikel

Flat Design: een nieuwe trend of niet

Eens in de zoveel jaar ontstaat er weer een nieuwe visuele communicatievorm of grafische trend. Maar is de nieuwste trend van ‘Flat Design’ wel zo nieuw of is het een logisch gevolg van de vorige trend? Ik laat aan de hand van voorbeelden zien wat het is en waar het vandaan komt.

Dit bericht is geplaatst in Design, Web. Bookmark de permalink.
Lees dit artikel

Een logo moet herkenbaar zijn

Het belang van een goed ontworpen logo wordt vaak niet meteen gezien door ondernemers. Het is echter een belangrijk deel van je identiteit. Tijd dus om eens op een rij te zetten waar je identiteit aan moet voldoen.

Dit bericht is geplaatst in Branding, Design, Huisstijlen, Marketing, Presentatie, Presentaties, Publiciteit. Bookmark de permalink.
Lees dit artikel

Kennis delen is niet eng

Lange tijd was kennis gelijk aan macht. Die tijden lijken te veranderen. Door kennis te delen is samenwerken makkelijker en wordt de kwaliteit van het eindproduct vaak hoger.

Dit bericht is geplaatst in Branding, Inspiratie, Marketing, Netwerk, Onderzoek, Publiciteit en getagd , , , , . Bookmark de permalink.
Lees dit artikel